TOTAALPROJECTEN

Onze ervaring heeft ons geleerd dat ADVIES AAN HUIS de meest praktische en kortste weg is naar een perfect eindresultaat. We bepalen samen welke raamdecoratie, behang of kleur de juiste sfeer brengt in uw woning.

 

Zeg nu zelf, waar beter dan bij u thuis kunnen we de unieke sfeer van een ruimte oproepen?

 

Raamdecoratie biedt tal van mogelijkheden om in uw interieur de juiste sfeer te creëren. We zoeken het perfecte evenwicht tussen het praktische en de esthetische meerwaarde die raamdecoratie aan een ruimte moet bieden. Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij om bij u thuis een uitgebreid aanbod van stofstalen, catalogen en modellen te bekijken. Alleen zo kunnen we alles perfect aansluiten bij uw stijl en interieur.

 

Kleuradvies:

We lopen samen door alle ruimtes en luisteren naar uw persoonlijke noden en voorkeuren. We houden rekening met de stijl van het huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes enz

Een kleuradvies bij je thuis kost €75 en voor verplaatsingen van >20km wordt er een supplement aangerekend van €20. In combinatie met een bestelling verf waarop er steeds directe korting hebt, verdien je deze kost zonder problemen terug. Kleuradviezen naar aanleiding van uit te voeren werken worden echter gratis aangeboden.

 

Technisch advies:

Heb je een buitengevel die wat problemen vertoont? Of heb je advies nodig voor schilderwerk binnen? Wij sturen onze technische expert langs om een correct advies op te maken. Zo bent u zeker dat u de juiste producten gebruikt om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen.

 

 

 

 

CONTACTEER ONS

Wil je graag een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Markant decor

Leistraat 4

9881 Aalter - Bellem

T. 0477 96 42 24

BE 0841.575.859

 

info@markantdecor.be

 

©MARKANTDECOR - 2015 | DESIGN BY GRAPHICGRID

MARKANTDECOR