Onze ervaring heeft ons geleerd dat ADVIES AAN HUIS de meest praktische en kortste weg is naar een perfect eindresultaat. We bepalen samen welke raamdecoratie, behang of kleur de juiste sfeer brengt in uw woning.

 

Zeg nu zelf, waar beter dan bij u thuis kunnen we de unieke sfeer van een ruimte oproepen?

 

Raamdecoratie biedt tal van mogelijkheden om in uw interieur de juiste sfeer te creëren. We zoeken het perfecte evenwicht tussen het praktische en de esthetische meerwaarde die raamdecoratie aan een ruimte moet bieden. Wij maken graag de nodige tijd voor u vrij om bij u thuis een uitgebreid aanbod van stofstalen, catalogen en modellen te bekijken. Alleen zo kunnen we alles perfect aansluiten bij uw stijl en interieur.

 

Kleuradvies:

We lopen samen door alle ruimtes en luisteren naar uw persoonlijke noden en voorkeuren. We houden rekening met de stijl van het huis, de lichtinval, de grootte van de ruimtes enz

 

Technisch advies:

Heb je een buitengevel die wat problemen vertoont? Of heb je advies nodig voor schilderwerk binnen? Wij sturen onze technische expert langs om een correct advies op te maken. Zo bent u zeker dat u de juiste producten gebruikt om tot een mooi en duurzaam resultaat te komen.

CONTACTEER ONS

Wil je graag een vrijblijvende offerte? Aarzel niet om ons te contacteren!

 

Thomas Van Heuverswijn

M. 0477 96 42 24

 

Annelies Eggerick

M. 0472 53 65 51

 

Markant decor

Leistraat 4

9881 Aalter - Bellem

T. 09 226 09 96

BE 0841.575.859

 

info@markantdecor.be

 

Openingsuren:

vrijdag 14-19u

zaterdag 9-12u

op afspraak

 

©MARKANTDECOR - 2015 | DESIGN BY GRAPHICGRID